Politiet anholder ny i fangeflugt-sag

KORT NYT10. JAN 2019 6.30

SJÆLLAND: En 26-årig mand blev onsdag anholdt i forbindelse med en fangeflugt i september. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Manden er sigtet for at have deltaget i fangeflugten fra Nykøbing Falster Sygehus den 26. september. Ved aktionen blev en indsat befriet ved sygehuset, hvor han skulle til behandling.

Det er i den forbindelse, at den 26-årige mand fra Nordsjælland er sigtet for aktivt at hjælpe til. Befrielsen fandt sted klokken 10.34, hvor gerningsmændene anvendte skydevåben og peberspray og tvang to fængselsfunktionærer fra Storstrøms Fængsel væk fra en fangetransport, hvor den indsatte sad.

Herefter kørte gerningsmændene væk fra sygehuset med fangen som passager. Bilen kørte mod den lille ø Farø mellem Sjælland og Falster. Samme dag blev en formodet gerningsmand anholdt på Farø. Om aftenen blev yderligere to personer anholdt på Amager. Den ene blev identificeret som den befriede person fra sygehuset. Politiet kan ikke afvise, at der skal foretages yderligere anholdelser i sagen, hvor der nu er fem sigtede.

eo

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt