Ny lægefaglig direktør i Region Midtjylland
Foto: Region Midtjylland

Ny lægefaglig direktør i Region Midtjylland

Region Midtjylland har hentet sin nye lægefaglige direktør for Psykiatri og Social i Glostrup.
2. JAN 2019 13.18

MIDTJYLLAND: Region Midtjylland har sat navn på sin nye lægefaglige direktør for Psykiatri og Social, oplyser regionen. Det bliver Phuong Le Reisinia, som kommer fra en stilling som centerchef på Psykiatrisk Center Glostrup. 

På den nye direktørs cv er også flere år som leder i psykiatrien samt speciallæge i psykiatri og overlæge i Præhospitale Akut Beredskab, Udrykningstjenesten, Region Hovedstaden, ligesom hun har en ekspertuddannelse i psykiatri.

Phuong Le Reisinia vil i sin nye stilling blandt andet fokusere på at have patienter og borgere i centrum og understreger, at det er vigtigt med højt til loftet.

- Jeg vil arbejde fokuseret på at få forskning og klinik til at spille mere og bedre sammen for at opnå en endnu bedre patientbehandling. Det bliver spændende at arbejde målrettet for en øget og bedre ambulant indsats, effektivisering af udrednings- og behandlingsforløb samt bedre sammenhæng ved sektorovergange. Vi skal levere en helhedsoplevelse til vores patienter, siger hun i en pressemeddelelse.

Hun afløser senest pr. 1. april Per Jørgensen, som skal være cheflæge med særligt ansvar for Human First, og hun bliver en del af psykiatri- og socialledelsen sammen med Tina Ebler, direktør for Psykiatri og Social, Ann-Britt Wetche, socialdirektør og sygeplejefaglig direktør Claus Lassen Graversen.

ibs

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt