Lyreco vinder millionkontrakt med staten og 72 kommuner

KORT NYT13. DEC 2018 9.37

Den Roskilde-baserede virksomhed Lyreco har netop vundet en to-årig SKI-aftale til en værdi af 80 mio. kr. og skal fra nytår være eneleverandør af toner og blækpatroner til staten og 72 kommuner. Kontrakten kan forlænges med yderligere to år og vil - ifølge Lyreco - give kommunerne en forventet besparelse på 9 mio. kr. årligt.

- Prisen var afgørende for, at vi vandt SKI-aftalen. Det gør mig særligt glad, fordi vi faktisk bød ind med en del grønne produkter, siger adm. direktør i Lyreco, Michael Baun Christensen, der tilføjer, at en stor del af de tonere, der indgik i Lyrecos tilbud, er svanemærkede. Han kalder det derfor 'et gennembrud' for virksomheden, at Lyreco har været i stand til at vinde et udbud med en grøn linje og henviser til, at det offentlige ofte er 'nødt til at vælge med samvittigheden eller pengepungen.'

Sidste år vandt Lyreco en anden SKI-aftale til en værdi af 561 mio. kr. som leverandør af kontorartikler, papir og skolematerialer til det offentlige, og den nye kontrakt er den første af sin slags for firmaet, der indtil nu kun har haft mindre leverancer af toner og blækpatroner på en frivillig SKI-aftale.

thb

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt