Ansatte klarer opgaven bedre end andre aktører i Aarhus

Kommunen brugte i 2009 267 millioner kroner på aktivering hos andre aktører. Kommunens egne ansatte klarer opgaven bedre, viser nyt notat
6. DEC 2010 12.53

AARHUS: Et notat fra september 2010 vise, at kommunens egne ansatte er bedre til at gøre borgerne selvforsørgende end andre aktører.

Kommunen anvender andre aktører til indsatsen over for sygedagpengemodtagere, kontanthjælpsmodtagere, forsikrede ledige, folk på revalidering og ledighedsydelse. Med for eksempel forløb, der afklarer arbejdsevne og muligheder for uddannelse, skriver 3F.

- Vi vil forsat arbejde med andre aktører, men med streng kontrol af kvaliteten. Vi skal have skærpet opmærksomhed på, at vi får det, vi betaler for. Vi vil ikke spilde penge på dårlig aktivering, men vil have intelligent aktivering, der leder i uddannelse eller job. Der er givetvis andre aktører, der ikke har været gode nok, uden at jeg skal sætte navne på, siger rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse Hans Halvorsen (S).

Han mener ikke pengene til andre aktører er spildte. Notatet er med til at danne baggrund for kommunens beskæftigelsesplan i 2011 med hovedoverskriften 'Intelligent aktivering'.

Læs mere om notatet

 tj

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt