... derudover kan jeg vist ikke komme det nærmere ...

... derudover kan jeg vist ikke komme det nærmere ...

Udenrigsminister Lene Espersen (K) gled af, gentog sig selv og afviste at kommentere yderligere, da oppositionen gik til hende omkring hendes rolle i sagen om overbetaling af privathospitalerne
29. OKT 2010 12.20

Af Knud Abildtrup

FOLKETINGET: 'Upræcist og ikke fyldestgørende'. Den karakteristik anvendte udenrigsminister Lene Espersen (K) gentagne gange, og så igen, da hun beklagede, at hun har redegjort over for Folketingets formand, og at hun ikke kan komme det hele nærmere.

Scenen var samråd i Finansministeriet, hvor oppositions-politikerne - anført af Morten Østergaard (R), Per Clausen (EL), og Jonas Dahl (SF) - forgæves forsøgte at få svar på, om ikke Espersen ikke i Folketingssalen havde svaret upræcist, men forkert, om hvorfor hun valgte at svare, som hun gjorde, hvorfor det hele først kom frem, fordi der kom en bog om Lars Løkke, og om ikke hendes besvarelser var i strid med ministeransvarsloven.

At fire departementschefer også havde modtaget den meget omtalte rapport om overbetaling af privathospitalerne - uden at Rigsrevisor kunne få den udleveret - var dagens historie op til samrådet.

Jeg vil ikke ind i en diskussion om det, sagde Espersen endnu en gang, da hun blev konfronteret med de nye oplysninger - og havde derudover ikke mere at tilføje.


Kl. 13.30 kan læserne selv følge hele samrådet, da det sendes på Folketingets TV - se på dknyt's forside.

 

  

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt