Arbejdsglæde i verdensklasse i Mariager

Arbejdsglæde i verdensklasse i Mariager

Personaleforeningen ved Mariager Rådhus er udvalgt til at deltage i et landsdækkende initiativ for at forbedre arbejdsglæden i alle landets kommuner
14. OKT 2010 13.51

MARIAGER: Personalegruppen på Mariager rådhus har dannet 'Verdens bedste personaleforening' for at skabe endnu bedre trivsel og arbejdsglæde. Nu er de udtaget blandt 15 initiativer fordelt over hele landet til at være pionerer for arbejdsglæden på danske arbejdspladser.

- 'Verdens bedste personaleforening' består af personale fra forskellige afdelinger, der ønsker en arbejdsplads, hvor vi kommer hinanden mere ved. Mange forskellige afdelinger gjorde det svært at have et åbent miljø, hvor vi virkelig lærer hinanden at kende, og det gør vi nu noget ved, siger Fritids- og Idrætskonsulent ved Mariagerfjord Kommune Pia Leth Førby

Pres på kommunerne
For tiden oplever kommunerne et stort pres på både ledere og medarbejdere på grund af den vanskelige økonomiske situation. Det medfører fyringer og øget pres gennem krav om besparelser og effektivisering. Stressniveauet kan let blive højt, og den gode tone risikerer at vige for travlheden.

- Vi ønsker at være Mariagerfjord kommunes fedeste arbejdsplads, og deltagelsen i projektet kan hjælpe os med at skabe mere trivsel, bedre kvalitet og optimering af ressourcer. Dette er baggrunden for, at vi er udvalgt til projektet om mere trivsel på arbejdspladsen. Vi er også så heldige at have den ledelsesmæssige opbakning i projektet.

Et landsdækkende initiativ for arbejdsglæde
Det er Kommunernes Landsforening og KTO (Kommunale Tjenestemænd og Overenskomstansatte), der har udvalgt en række initiativer fra hele landet, der sammen med forskning skal bibringe ny viden til, hvordan man kan udvikle arbejdsglæden.

Projektet skal resultere i en række handlingsanvisninger, der kan gavne arbejdsglæden overalt og give inspiration i hele landet.

tj

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
DK Job
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt