Små sygehuse taber kampen om Juhls sidste milliarder

Regeringens ekspertudvalg har været med til at uddele 40 mia. kr. til sygehusinvesteringer. Meget tyder på, at mindre sygehusene ikke får noget
KORT NYT1. OKT 2010 16.00

Om knap to måneder afgiver Erik Juhl-ekspertpanelet anbefalinger til, hvordan regeringen skal investere de sidste 15 mia. kroner i sygehusbyggeri. 12 projekter har søgt om støtte i anden og sidste runde, men meget tyder på, at det bliver de seks projekter, der allerede har opnået en forhåndsgodkendelse fra panelet, som kommer til at løbe med pengene. Det skriver Dagens Medicin.

De seks projekter er nye hospitaler i Gødstrup, Aalborg og Hillerød samt ud- og ombygninger på Aabenraa Sygehus, Bispebjerg Hospital og Køge Sygehus. Om fordelingen af de sidste milliarder, siger Erik Juhl:

- Nu må vi se på det. Vi har ikke behandlet det endnu, men det er ingen hemmelighed, at der er meget pres på de penge, der er tilbage.

- Det er forståeligt, at man prøver at få så mange penge som muligt for at gøre det godt for ens borgere. Det er helt naturligt, men det er en umættelig sektor, og man kan ikke forny hele den danske sygehussektor for 40 mia. kr.


lcl

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt