DI: Vallensbæk har landets bedste velfærdsservice

DI: Vallensbæk har landets bedste velfærdsservice

- som eksempelvis dagsinstitutioner og skoler. I hvert fald hvis man spørger Dansk Industri og kommunens erhvervsliv. I Vallensbæk finder man nemlig de virksomheder i landet, som er mest tilfredse med velfærdsservicen i deres kommune

VALLENSBÆK: Det viser den hidtil mest omfattende undersøgelse af danske kommuners erhvervsvenlighed, som Dansk Industri netop har offentliggjort.

I undersøgelsen har DI kigget på de vilkår, som 96 kommuner tilbyder erhvervslivet. DI har spurgt næsten 2200 virksomheder på landsplan om, hvor tilfredse de er med de forhold, som lige præcis deres kommune tilbyder inden for ni fagområder. Og inden for området 'Kommunal velfærdsservice' skal Danmarks mest tilfredse virksomheder altså findes i Vallensbæk.

'Feeeedt!', var reaktionen hos Vallensbæk borgmester, Henrik Rasmussen (K), da han fik at vide, at Vallensbæk er Danmarks bedste i kategorien Velfærdsservice – børnepasning og folkeskolen.

- Vi er stolte over vores indsats på såvel skoleområdet som børnepasningsområdet. Men vi kan altid gøre det bedre. Vi vil ikke hvile på laurbærbladene, siger borgmesteren.

Vallensbæk Kommune har især sat ind med pasningsgaranti, gode pasningsmuligheder i daginstitutionerne med kun få lukkedage og med høj faglighed i folkeskolen. Fremadrettet arbejder kommunen på at indføre intranet på daginstitutionsområdet og vil på skoleområdet i højere grad nedbryde grænserne mellem fritidsordningen og skolen – altså skabe helhed i skolen.

Og indsatsen i kommunen bliver også rost af DI Hovedstaden.
- Stort tillykke til Vallensbæk! Det er virkelig dejligt at se, at kommunens velfærdsservice tilsyneladende matcher virksomhedernes behov. Det understøtter nemlig erhvervslivets vækstmuligheder, at medarbejderne eksempelvis kan være sikre på at få passet deres børn i dagsinstitutionerne, siger Ingelise Bogason, formand for DI Hovedstaden.

Også mere generelt er Vallensbæk et godt sted at drive virksomhed. Kommunen indtager således en 16. plads på landsplan, når man lægger kommunens statistiske rammevilkår som skatte- og uddannelsesniveau sammen med virksomhedernes kommunale tilfredshed.

Om undersøgelsen 'Lokalt erhvervsklima':

• Undersøgelsen er den hidtil største af kommunernes erhvervsvenlighed
• DI har spurgt næsten 2200 virksomheder på landsplan om, hvor tilfredse de er dels med deres kommunes overordnede erhvervsvenlighed og dels med ni specifikke erhvervsvilkår.
• Derudover har DI undersøgt kommunernes faktiske rammevilkår på 22 statistiske indikatorer

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt