Frederiksberg på vej til smallere direktion

Frederiksberg på vej til smallere direktion

Med ny topchef skal Frederiksberg indskrænke fra seks til fem i direktionen. Kultur- og stabsdirektør Henning Daugaard er udset til at skifte post
3. SEP 2010 10.02

Af Knud Abildtrup

FREDERIKSBERG: Enklavekommunen, der er på jagt efter ny kommunaldirektør efter Suzanne Aaholms afskedigelse i juni, har ændringer på vej i den øverste ledelse.

Den nu fem mand store direktion har udover Aaholm også måttet sige farvel til social-, sundheds- og arbejdsmarkedsdirektør Kenneth Flex, der har fået job i det private, så den stiling er lige nu vakant.

Samtidig kunne by- og miljødirektør Jacob Nordby i maj melde ud, at han 1. august kunne overtage stillingen som kommunaldirektør i Ringsted. Hans post er nu midlertidigt besat af Poul Jepsen.

Af stillingsopslaget til topposten som kommunaldirektør fremgår det, at organisationsstrukturen forventes justeret ved tiltrædelsen af den nye kommunaldirektør under forudsætning af, at kommunalbestyrelsen godkender justeringen. 

Direktionen reduceres fra seks til fem
Direktørområdet Kultur og Stab overføres til kommunaldirektøren dels til Serviceområdet. Kommunaldirektøren vil dermed få det direkte ledelsesmæssige ansvar for kommunens centrale og overordnede stabe (Økonomi, HR, IT samt Dokumentation & Styring). Sådan fremgår det af jobprofilen.

Den nuværende direktør for Kultur- og Stab, Henning Daugaard, bliver social-, sundheds- og arbejdsmarkedsdirektør efter Kenneth Flex.

Udover de tre nævnte poster i direktionen er Inger Andersen børne- og ungedirektør og Bjørn Thomsen fungerende kommunaldirektør. Hans tidligere stilling som vicekommunaldirektør optræder ikke længere i oversigten - så direktionen skrumper fra seks til fem.

Se flere stillinger
Nyhedsbrev