55.000 i månedsløn for ingenting

Stærkt forsinket iværksætter-projekt er blevet lidt af en guldgrube for konsulent. 'Tyveri ved højlys dag', kalder byrådspolitiker sagen
KORT NYT16. JUL 2010 10.13

HELSINGØR: En fast månedsløn på 55.000 kr. til en iværksætterkonsulent i et kommunalt finansieret erhvervsprojekt i Helsingør, der er blevet stærkt forsinket. Det er situationen, som får viceborgmester Christian Saggau (SF) til at protestere højlydt. 'Tyveri ved højlys dag', kalder han den aftale, som et flertal i byrådet støtter. Det fortæller Frederiksborg Amts Avis.

Konsulenten har siden november 2009 fået en fast månedsløn på 55.000 kr. Hun skal stå for udlejningen og udviklingen af et kreativt iværksætterhus i en gammel stationsbygning, der skal skaffe 22 attraktive arbejdspladser. Men projektet er løbet ind i juridiske vanskeligheder, og bygningen står stadig gabende tom. Alligevel forlængede byrådsflertallet for nylig aftalen med et halvt år.

- Det, som Christian Saggau ikke har forstået, er, at det drejer sig om meget andet end at leje kontorer ud. Det handler om at skabe et miljø med vidensudveksling, som kan skabe masser af afledte virksomheder. Kontrakten handler også om at skabe andre kreative kontorfællesskaber i byen, siger socialdemokraten Pia Axelsen, som sidder i Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget og støtter aftalen sammen med byrådets øvrige partier.

mou

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt