Bortennis i Frederiksbergs byrum

Bortennis i Frederiksbergs byrum

Ping-pong til borgerne skal turnere rundt på byens pladser i sommer
9. JUL 2010 10.58

FREDERIKSBERG: Frederiksberg Kommune vil i løbet af sommerhalvåret vil opsætte tre udendørs bordtennisborde forskellige steder i byen.

Idéen stammer bl.a. fra Berlin, hvor indbyggerne i årevis har kunnet udfolde sig ved de mange opsatte bordtennisborde på byens pladser og torve, hvor de har været med til at skabe liv og bevægelse i byrummet, og hvor byens indbyggere har fået en ny sjov aktivitet i byrummet de kan mødes om.

På Vesterbro har beboerne i det sidste års tid også haft stor glæde af de opsatte borde på Sønder Boulevard og ved Enghave Plads, som bliver benyttet flittigt.

Byrum i bevægelse - bevægelse i byrum
En af idéerne bag opsætningen af bordene rundt omkring i byen er at skabe bevægelse på byens mange pladser, som kan være med skabe en helt ny dynamik til området.

Bordene vil i løbet af sommeren få sin base på CBS´s græsareal ved Solbjerg Plads, men vil flere gange blive flyttet rundt, så de forskellige frederiksbergske bydele får glæde af det nye initiativ.

Når sommeren, sikkert alt for hurtigt, er gået, vil Kultur- og Fritidsudvalget evaluere på de forskellige placeringer bordene har haft, og beslutte om initiativet skal gentages.

ka

 

Se flere stillinger
Nyhedsbrev