Ringsted-bormester: Sygehusplan flår Venstre i stykker

Niels Ulrich Hermansen (V) opfordrer nu i direkte vendinger sin partifælle Jens Stenbæk (V) til at genoverveje regionsgruppens beslutning om at holde fast i Køge-scenariet som ramme for regionens fremtidige sygehusstruktur
12. MAR 2010 12.40

Det sker for at undgå dyb splittelse i Venstre.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at Køge-scenariet efter min opfattelse ikke fremtidssikrer sygehusbetjeningen af regionens borgere. Imidlertid risikerer vi også, at den bitre strid imellem tilhængere og modstandere af de forskellige scenarier graver kløfter hele vejen ned igennem Venstres organisation. Kløfter, som jeg er nervøs for ender med at blive så dybe, at det vil tage meget lang tid at dække dem til. Jeg synes derfor, at alle gode kræfter må tage sig den tid, der er nødvendig, for at undgå et Venstre i dyb splittelse, siger Niels Ulrich Hermansen (V).

Han understreger, at der påhviler Venstre som Regionsrådets største borgerlige parti et særligt ansvar at udvise smidighed og lydhørhed - også overfor de borgerlige samarbejdspartnere:

- Jeg har i dag derfor rettet henvendelse til Jens Stenbæk og anmodet ham om at tage initiativ til at få samlet partiet om en strategi, som samler og ikke splitter Venstre og det borgerlige samarbejde. Jeg har siden søndag talt med et utal af Venstre-folk og andre borgerligt tænkende mennesker, som har været dybt frustreret over hele dette forløb. Det må vi se at få rettet op på.

tj

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
DK Job
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt