dkhavenergi
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger
Tårnby får ny indkøbsstrategi
En ny strategi bliver taget i brug ift. fremtidige indkøb i Tårnby Kommune.
Foto: Liselotte Sabroe, Ritzau Scanpix

Tårnby får ny indkøbsstrategi

Kommunen vil fremover have mere fokus på indkøb, der er gode for den grønne omstilling. Derfor skal man være mindre fokuseret på pris.
7. OKT 2021 14.45

TÅRNBY: Tårnby Kommune har taget en ny strategi i brug i forhold til kommunens indkøb. Med den nye strategi ønsker Tårnby at øge fokusset på den grønne omstilling, således at kommunen kan sænke CO2-udledningen i sine indkøb.

Samtidig ønsker Tårnby også en øget professionalisering af indkøbsområdet og et mere fokus på cirkulære tiltag for at minimere ressourcespil.

Ambitionen med den nye indkøbsstrategi er at have en helhedsorienteret tilgang til udbud og indkøb. Vi skal ikke kun have fokus på bedste pris og kvalitet, men også på udbud og indkøb, der støtter op om og udvikler kerneforretningen. Vi skal have omtanke for både pris, vare- og tjenesteydelsers standard, miljø, arbejdsmiljø, positive samarbejder og udvikling. Fællesbetegnelsen er værdiskabende indkøb, skriver kommunen om den nye strategi. 

Indkøb af varer og tjenesteydelser udgør 20 pct. af Tårnby Kommunes samlede årlige udgifter på cirka tre mia. kr. og løber dermed op i et beløb på flere hundrede millioner kr. 

amp