dkhavenergi
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger

COO i Aarhus Havn er et af to nye medlemmer i GreenLab Skives bestyrelse

GreenLab Skive har indlemmet Anne Zachariassen, COO i Aarhus Havn, og Peter Højsgaard, Direktør i Spar Vest-fonden i sin bestyrelse.

Green Lab Skive har i denne uge afholdt generalforsamling, og i den forbindelse har man sagt farvel til et bestyrelsesmedlem og goddag til to nye. Således udtræder Niels Trærup, som har repræsenteret Spar Vest Fonden i bestyrelsen siden 2019. Han erstattes af Peter Højsgaard, som er Direktør i Spar Vest. 

Spar Vest Fonden er blandt de oprindelige kræfter, der fik GreenLab Skive til at blive en realitet. Fonden ejer sammen med Skive Kommune og Norlys hver 30 pct. af GreenLab, mens Energifonden Skive ejer ti pct.

Ud over Peter Højsgaard indtræder også Anne Zachariassen, COO i Aarhus Havn, i bestyrelsen. Anne Zachariassen kommer med en bred og dyb erfaring fra energisektoren, hvor hun i løbet af sin karriere har arbejdet i krydsfeltet mellem energi, digitalisering og bæredygtighed, skriver Green Lab Skive i en pressemeddelelse. 

- Jeg har i min rolle som COO for Aarhus Havn været med til at styrke fokus på energi- og ressourcesymbioserne mellem havnens virksomheder, og netop min erfaring med bæredygtig energiinfrastruktur glæder jeg mig til at dele med GreenLab. Derudover står vi overfor en spændende udviklingsfase, som skal transformere GreenLab fra start-up til effektiv driftsorganisation, den rejse ser jeg frem til at være en del af, siger Anne Zachariassen.

GreenLab Skive er en industriel, grøn virksomhedspark, en teknologi-katalysator og et nationalt forskningscenter for grøn energi. 

amp