dkhavenergi
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger

Danske Havne har fundet ny vicedirektør

Lars Holm Nielsen tiltræder 1. november stillingen som vicedirektør for brancheorganisationen Danske Havne.
5. OKT 2021 14.25

Det bliver Lars Holm Nielsen, der overtager stillingen som vicedirektør i Danske Havne efter Susanne Isaksen, som i september blev headhuntet til et job i A/S Øresund, det oplyser brancheorganisationen i en pressemeddelelse.

Lars Holm Nielsen kommer fra en lederstilling i Dansk Industri, hvor han på politikområdet har haft ansvar for regelforenkling, iværksætteri og SMV-politik. Han er uddannet cand.merc.jur. fra CBS i 1999 og har tidligere haft ledende stillinger i både EU-kommissionen, hvor Lars Holm Nielsen koordinerede indre marked-indsatsen, og i Patent- & Varemærkestyrelsen samt Erhvervs- & Selskabsstyrelsen.

- Vi er glade for at få Lars ombord i Danske Havne. Han kan bidrage til såvel strategi som daglig drift, og han har præcis den tunge, internationale bagage med, vi som brancheorganisation for havnene har brug for, siger direktør i Danske Havne, Tine Kirk.

Lars Holm Nielsen ser også frem til at kunne bidrage med sine evner i Danske Havnes tjeneste. 

- Samspillet med det internationale samfund, særligt EU, er i min optik afgørende for at fremme danske virksomheders vækstpotentiale. Jeg brænder for at anvende mine kompetencer fra mere end tyve år med udvikling og forhandling af dansk, europæisk og international erhvervspolitik,siger han. 

Lars Holm Nielsen tiltræder stillingen som vicedirektør for Danske Havne den 1. november.

amp