dkhavenergi
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger

State of Green får ny bestyrelsesformand

KORT NYT17. SEP 2021 10.40

Jeff Gravenhorst overtager formandsposten for State of Green fra Torkil Bentzen, som har siddet på posten siden 2008. Gravenhorst har tidligere været Group CEO hos ISS gennem ti år og er bestyrelsesformand i Rambøll, hvor han blandt andet har ansvaret for virksomhedens efterlevelse af FN’s Verdensmål for Bæredygtig Udvikling. State of Green hjælper over 600 virksomheder med at markedsføre danske, grønne løsninger på internationale eksportmarkeder.

- Samarbejdet mellem det offentlige og private spiller en fuldstændig afgørende rolle, når danske løsninger skal gøre verden endnu grønnere. Derfor glæder det mig også, at Jeff Gravenhorst bliver den nye formand for State of Green. Han har bred erfaring og indgående kendskab til dansk erhvervsliv, og jeg er sikker på, at han vil være den helt rigtige til at hjælpe flere grønne eksportløsninger over landegrænsen, siger erhvervsminister Simon Kollerup (S).

State of Green er et non-profit offentligt-privat partnerskab mellem staten og de danske erhvervsorganisationer Dansk Industri, Landbrug & Fødevarer, Dansk Energi og Wind Denmark. Konsortiet har eksisteret siden 2008 og har til formål at knytte kontakter mellem danske virksomheder og internationale, offentlige og private beslutningstagere samt at inspirere andre lande til grøn omstilling med afsæt i danske erfaringer.

amp