dkhavenergi
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger

Green Hydrogen Systems skal levere små anlæg til tysk testprojekt

KORT NYT23. JUL 2021 10.23

Green Hydrogen Systems (GHS) har netop indgået en aftale med det tyske Wenger Engineering om levering af elektrolyseanlæg til et testprojekt.

Ordren lyder på levering af tre GHS HyProvide A90 elektrolyseanlæg med en samlet kapacitet på 1,3 MW til produktion af grønt brint fra vedvarende elektricitet. De tre anlæg skal leveres til et testcenter i Bremerhaven i den nordvestlige del af Tyskland. Anlæggene skal drives af strøm fra lokale vindmøller. Parterne er som en del af ordren også blevet enige om en treårig serviceaftale på  elektrolyseanlæggene. 

- Vi har gennemsøgt markedet for elektrolyseanlæg og konkluderet, at Green Hydrogen Systems er den førende udbyder. Testcentret er en stor mulighed for Green Hydrogen Systems at demonstrere deres teknologi og fremvise dens effektivitet. Indsigten fra dette projekt vil ikke kun have en stor indvirkning for muligheden for  skalering af brintøkonomien i Tyskland, men resultaterne kan potentielt være værdifulde for hele Europas grønne energiomstilling, siger David Wenger, administrerende direktør for Wenger Engineering.

amp