DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Polytech fordobler overskud

KORT NYT8. JUL 2021 14.03

Polytech, der løser opgaver inden for test, design, udvikling og service i vindindustrien har haft et rigtig godt 2020. Således har virksomheden fordoblet sit overskud og opnåede i sidste år et overskud på 30 mio. euro. Et resultat som CEO Mads Kirkegaard beskriver som "meget positivt", og som er hjulpet på vej af forskellige udenlandske støtteordninger i 2020, skriver JydskeVestkysten.

 - Vi har specialiseret os i løsninger og teknologi inden for en række nicheområder, der anvendes på tværs af vindmøllebranchen, blandt andet lynsystemer, sensorteknologi og forkantsbeskyttelse. Så når der er gunstige vilkår for at etablere land- og havvindmøller på vores nøglemarkeder som Kina og USA, kommer det naturligt vores forretning til gode, siger Mads Kirkegaard.

Kirkegaard forventer dog en mindre opbremsning i 2021 blandt andet på grund af højere råvarepriser og en udfasning af støtteordninger i Kina og USA. Derfor står 2021 ifølge direktøren på konsolidering af forretningen over på et hektisk 2020, hvor selskabets medarbejderstab blandet andet steg fra 500 til 850 medarbejdere.

amp