DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger
Nyt logistikcenter i Horsens vil give mindst 250 nye arbejdspladser
DSV har købt grund på 500.000 kvadratmeter i Lund ved Horsens. Til højre ses DSV's adm. direktør, Jens Bjørn Andersen.
Foto: Staff, Reuters

Nyt logistikcenter i Horsens vil give mindst 250 nye arbejdspladser

Transportkoncernen DSV udvider for to mia. kr.

HORSENS: Den danske transport- og logistikkoncern DSV Panalpina vil bruge to mia. kr. på at opføre et stort logistikcenter i Lund ved Horsens, oplyser Horsens Kommune og DSV i en fælles meddelelse. DSV har købt en grund på 500.000 kvadratmeter i Lund, der ligger ved siden af virksomhedens nuværende faciliteter i byen.

DSV arbejder med fragt på landevejen, på havet og i luften og driver samtidig lagerhotel for virksomheder. De nuværende faciliteter i Horsens-området er blevet for små, og DSV ønsker desuden med byggeriet at samle aktiviteterne ét sted.

- Samtidig er Horsens et strategisk vigtigt knudepunkt i forhold til vores distributionsmønstre mellem Norden og Europa, siger adm. direktør Simon H. Galsgaard fra DSV Road Denmark.

- Vi har mange dygtige medarbejdere her, vi gerne vil beholde, så vi er meget glade for, at vi med denne aftale kan fastholde vores tilknytning til byen, siger han.

DSV har i dag 750 ansatte i Horsens, og det tal vil med udvidelsen stige til over 1.000.

DSV har købt grunden af Horsens Kommune, der som en del af aftalen vil anlægge en omfartsvej. Byggeriet forventes at begynde i 2021.

Ritzau