Eks-DF'er i vild politianmeldelse mod fem tidligere partifæller

To byrådsmedlemmer røg med i købet på mistanke om, at de nok har 'talt sammen om middagsbordet' med familiemedlem, der er i søgelyset i Meld/Feld-sagen.
14. JAN 2020 14.46

RINGSTED: Det forhenværende byrådsmedlem Bent Pedersen, som også er forhenværende DF'er, har politianmeldt to nuværende byrådsmedlemmer i Ringsted for noget, som et familiemedlem til dem skal have gjort. Politianmeldelsen omfatter også familiemedlemmet selv og to topfigurer i Dansk Folkeparti.

Når de to byrådsmedlemmer også er røget med i anmeldelsen, er det fordi, at 'når man er familie og alle tre sidder i samme parti, kan man da ikke undgå at tale sammen om middagsbordet', siger Bent Pedersen til Dagbladet. Han tilføjer at hans formål er 'at få ryddet op i det hele og få buret hele bundtet inde'.

De to anmeldte byrådsmedlemmer er Per Nørhave (DF) og Daniel Nørhave (DF), der er henholdsvis gift med og søn af Dansk Folkepartis sekretariatschef Jeanie Nørhave. Hun kom i søgelyset i forbindelse med Meld/Feld-sagen, hvor hun ifølge Ekstra Bladet skulle have underskrevet sig som hotelchef i forbindelse med partiets sommergruppemøder i 2014 og 2015.

Foruden Jeanie Nørhave og hendes mand og søn omfatter Bent Pedersens politianmeldelse også de daværende MEP'er Morten Messerschmidt (DF) og Anders Vistisen (DF).

Anmelderen, Bent Pedersen, har en længere forhistorie med Dansk Folkeparti lokalt i Ringsted, hvor han var byrådsmedlem i en enkelt periode fra KV05 til KV09, det sidste års tid som løsgænger. Med i bagagen har han også en ubetinget fængselsdom for dødstrusler, og han er i det hele taget ifølge Dagbladet kendt for 'et iltert temperament'. Han illustrerer det ved denne udtalelse til avisen: 

- Jeg gik i første omgang ind i politik for at bevise, at kommunerne er nogle svin med skatteydernes penge, hvilket jeg fik ret i. Der går jo næsten ikke en dag, uden at der dukker en misbrugssag op i det offentlige.

Den iltre Bent Pedersen bor i dag i Spanien, hvorfra politianmeldelsen er sendt til Københavns Politi. Alle tre Nørhaver kalder den 'absurd', skriver Dagbladet.

mk

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt