dkhavenergi
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger
Flextrafik-app får dumpekarakterer
Foto: Midttrafik

Flextrafik-app får dumpekarakterer

Den offentlige app Flextrafik møder modvind blandt brugerne, der klager over ikke at kunne oprette et login. Flexdanmark lytter til kritikken.
26. NOV 2019 12.50

Flextrafik-appen skulle gøre det nemt at booke flexture fra telefonen, men har i stedet fået dumpekarakterer af brugerne. Det fremgår i Appstore og Google Play Store, hvorfra man henter appen. Her har brugerne givet appen et gennemsnit på 1,7 stjerner ud af fem og 1,8 stjerner ud af fem. Det skyldes blandt andet, at det er stort set umuligt at oprette sig som bruger.

For at oprette sig, skal man nemlig bruge NemID, men Flextrafik-appen taler ikke ordentligt sammen med NemIDs nøgleapp, og man bliver smidt ud af processen. Tidligere har det været muligt at oprette sig med NemIDs nøglekort, men det virker hellere ikke længere.

Efter henvendelse fra kommunen.dk arbejder Flexdanmark nu på at haste opdatere appen.

- Det vigtigste lige nu er, at basis kommer til at virke. Det kan godt være, at det ikke er den mest vidunderlige, fantastiske, dynamiske og brugerintuitive app, men den skal kunne virke. Og man skulle kunne logge på og kunne gå ud af den, siger direktør i Flexdanmark, Per Bo Kristensen.

Der er nu helt lukket ned for oprettelse af nye brugere - også på Flextrafiks selvbetjening på nettet. Flexdanmark ved ikke, hvornår en opdatering kommer, men de har mødtes med appleverandøren og forventer en løsning hurtigst muligt.

Abonnenter på kommunen.dk kan læse hele artiklen her.