Unge i Hjørring kan få ro til hovedet med nyt ungecenter

KORT NYT21. NOV 2019 9.28

HJØRRING: Den såkaldte Ungegaranti, et netværk bestående af virksomheder, uddannelsesinstitutioner og skoler i Hjørring Kommune, der sammen arbejder for at skabe de bedste vilkår for de unge, fik i dag en fysisk adresse, da centret blev indviet torsdag. Det skriver TV2 Nord. 

Ungerådgivningstilbuddet Headspace kommer ligeledes til at være at finde i det nye center. Headspace, hvis stifter og protektor er Poul Nyrup Rasmussen, hjælper i dag unge i 19 kommuner landet over. Det var en begjestret borgmester, der kunne åbne op for centret sammen med den tidligere statsminister. 

- Jeg er meget glad for, at vi med indvielsen af Ungegarantiens fysiske rammer også kan fejre åbningen af Headspace i Hjørring. Vi har begge et stort og stærkt fokus på, at vores børn og unge mennesker får en positiv destination, trives og har det godt. Jeg er overbevist om, at det vil give masser af fordele og synergier i det daglige arbejde - både for Hjørring Kommunes Ungegaranti og for Headspace. Det allervigtigste er, at det uden tvivl vil gøre en stor positiv forskel for vores børn og unge, siger Hjørrings borgmester, Arne Boelt (S).

esl

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
DK Job
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt