Aarhus vil bremse plagsom ejer af luksusvilla

KORT NYT16. NOV 2019 14.00

AARHUS: Selv en serviceminded kommune kan få nok, når en borger henvender sig i den samme sag flere end 100 gange og forsøger at gøre en sag til et personligt mellemværende mellem ham og enkelte embedsmænd, skriver Århus Stiftstidende.

Nok har Byggeris politiske chef i Aarhus Kommune, rådmand Bünyamin Simsek (V), i hvert fald fået i forbindelse med en sag om en ulovligt opført luksusvilla i Skødstrup. Den mandlige ejer har ifølge rådmanden gennem de seneste år nærmest løbet storm på byggemyndighederne i Aarhus Kommune, og nu er det blevet for meget. I et netop afsendt brev skælder rådmanden direkte villa-ejeren ud.

'Han (en kontorchef, red) oplyser, at du har opsøgt ham mere end 100 gange over de senere år, hver gang med samme problemstilling. Det siger sig selv, at grænsen for rimelighed er nået. Det er ikke acceptabelt og vi kan kun tage afstand fra sådan en adfærd. Vi vil derfor opfordre dig til at stoppe med at gøre sagen personlig i forhold til embedsmænd i Aarhus Kommune', skriver rådmand Bünyamin Simsek i den usædvanlige henvendelse.

MG
 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev