Lyngby planlægger bæredygtig bydel

KORT NYT4. NOV 2019 8.30

LYNGBY-TAARBÆK: En helt ny bydel med mange forskellige faciliteter til borgere og brugere af området - det er planen i Lyngby-Taarbæk, som har vedtaget en helhedsplan, der skal omdanne området omkring Firskovsvej til en bæredygtig bydel med plads til både bolig, erhverv og rekreative arealer. 

- Der er gode muligheder for, at vi får en af Danmarks mest attraktive og bæredygtige bydele midt i det centrale Lyngby. Vi ønsker også at sikre en mangfoldighed i området, hvor almene og private boliger indgår i naturligt samspil med handel, erhvervsliv og dermed støtte op om handels- og vidensbyen, siger formand for Byplanudvalget Simon Pihl Sørensen (S) til TV2 Lorry.

Den nye bydel skal også have fokus på at skabe nye og bedre forbindelser til og igennem området. Bydelen skal bindes sammen med den omkringliggende by og de grønne områder. Principperne i planen skal sikre, at arkitekturen i området bliver varierende og af høj kvalitet. Startskuddet til den nye bydel er gået, men arbejdet vil løbe over nogle år, da der først skal udarbejdes lokalplaner for diverse områder for Firskovvej.

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev