Aarhus Lufthavn kåret som årets lufthavn i Europa

KORT NYT11. OKT 2019 9.35

Aarhus Lufthavn - eller Aarhus Airport, som den rettelig hedder - blev kåret til årets lufthavn af European Regions Airline Association (ERA) ved en ERA's generalforsamling onsdag aften. Det er første gang at en dansk lufthavn har fået prisen, der tidligere er gået til lufthavne i blandt andet London og Budapest, skriver Aarhus Stiftstidende.

- Vi er utroligt stolte af denne anerkendelse. Det vidner om, at vi er lykkedes med vores vækststrategi, der blandt andet har budt på en omfattende ombygning af lufthavnen med nyt design- og madkoncept, siger direktør i lufthavnen, Peer H. Kristensen.

- Aarhus Airport har tydeligt vist en signifikant kommerciel og operationel turnaround i år ved at modernisere sine lufthavnsfaciliteter, udvide sine destinationer og øge passagertallet – samt den store opgave med at ændre lufthavnsstrukturen til en mere dynamisk, kommerciel forretningsmodel. Denne pris understreger lufthavnens fortsatte høje kvalitetskrav til eksisterende og potentielle kunder, lyder det fra Montserrat Barriga, der er generaldirektør for ERA.

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev