Borgmester efter sygemelding vil forklare sig for sit parti

KORT NYT11. SEP 2019 7.11

KØBENHAVN: Teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen (EL), er tilbage på sin post efter fire måneders sygemelding og tilbyder nu at orientere sine partifæller i hele Københavns Kommune om forløbet efter episoden i borgmesterens lejlighed, der blev startskuddet til en endnu ikke afgjort voldtægtssag.

'Det har været nogle hårde måneder for både mig, gruppen på rådhuset, københavnsbestyrelsen og hele partiet, men nu er vi klar til at se fremad og tage fat på det arbejde, der ligger foran os', skriver Ninna Hedeager Olsen ifølge B.T. i en mail til Enhedslistens medlemmer i hovedstaden. Hun opfordrer samtidig hun til, at partiets medlemmer opsøger hende og spørger ind til hændelsen, der har betydet fire måneders pause fra jobbet.

'I den forbindelse vil jeg også gerne give jer svar på de spørgsmål, I måtte have, om min sygemelding og tilbagevenden. Jeg vil derfor gerne opfordre jer til at invitere mig til møde i jeres afdelinger, og vil glæde mig til at møde jer igen', skriver Ninna Hedeager Olsen ifølge B.T.

Ritzau

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt