Hedensted overtager børne- og familiehjem

KORT NYT27. FEB 2019 15.25

HEDENSTED: Hedensted Kommune overtager Børne- og Familiehjemmet Bakkevej i Hornsyld, oplyser Vejle Amts Folkeblad. Bakkevej har som selvejende institution tilknyttet Ungdommens Vel - KFUM og KFUKs børne- og ungdomsforsorg siden 2000 - hjulpet børn, der har været udsat for omsorgssvigt, og familier, der har svært ved at håndtere livet.

Tidligere havde Bakkevej overenskomst med Vejle Amt og siden med Hedensted, Horsens og Vejle kommuner. På baggrund af vigende belægning på Bakkevej i takt med, at de omkringliggende kommuner har oprettet deres egne tilbud, ser Hedensted Kommune en fordel i at gøre institutionen kommunal fremfor selvejende, siger Marianne Berthelsen, chef for Læring, Sundhed, Børn og Familier.

Bakkevej har to afdelinger. De seneste år er antallet af pladser på Bakkevej faldet fra 30 til 14 pladser, som ligger i Børnehuset. Udover er der plads til fem familier i Familiehuset. Fremover bliver der således 14 døgnpladser i huset i Hornsyld, men der kommer også et familieplejeteam og desuden ti dagpladser i Hedensted. Bakkevej har tidligere haft pladser til og drevet et efterværn for unge, men det er løbende blevet overdraget til Hedensted Kommunes ungeenhed.

ka

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
DK Job
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt