Eks-borgmester i Svendborg har forladt Socialdemokratiet

KORT NYT4. FEB 2019 6.20

SVENDBORG: Den tidligere socialdemokratiske borgmester i Svendborg, Curt Sørensen, tager nu op til FV19 offentligt afstand fra Socialdemokratiet, skriver Fyens Stiftstidende. Det skete i et opslag på facebook, hvor han skriver: 'Partiets støtte til den ene udlændingestramning efter den anden er uudholdelig for mig. Jeg vil ikke stå på mål for partiets politik på det område. Så nu ved I det.'

I samme opslag oplyser han, der var borgmester fra 2009-2013, at han rent faktisk meldte sig ud af partiet for et år siden - i begyndelsen af 2018 - og at han fortsat støtter Socialdemokratiet lokalt samt borgmester, Bo Hansen (S).  'Det er ordentlige folk', som han formulerer det.

- For der er jo en valgkamp, der er ved at være oppe i gear. Og der synes jeg ikke, at jeg vil sidde og putte med det her mere. Det skal være tydeligt for de medlemmer af Folketinget, som jeg nu kan diskutere med og prøve at påvirke, hvad det er for et udgangspunkt, jeg har; hvor det er, jeg taler fra, siger Curt Sørensen til avisen.

ka
 

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt