148 er på venteliste til nye Gellerup-lejligheder

KORT NYT24. JAN 2019 14.05

AARHUS: 222 private lejelejligheder i Gellerupparken i Braband har allerede 148 personer på venteliste, til når lejlighederne er færdige til sommer. De opføres som en del af helhedsplanen for Gellerupparken, der skal forandre Gellerupparken fra et udsat boligområde til en attraktiv bydel, skriver DR Østjylland.

Aarhus Kommune og Braband Boligforening vil af med ghettostemplet ved at få flere beboere med job og uddannelse til området, og derfor kommer de ansøgere i første række. Brabrand Boligforening er selv klar med 15 nye lejligheder den 1. marts, som er beregnet til pendlere. Ud over de nye byggerier er det også Aarhus Kommunes plan at rive eksisterende boliger ned og flytte kommunale arbejdspladser ud. Tirsdag flyttede de første ud i et kommunal nybyggeri, hvor Teknik- og Miljøafdelingen skal ligge.

- Byrådet har en ambition om at ændre beboersammensætningen, og forudsætningen for, at vi kan det, er jo, at der er nogen, der har lyst til at bo der, som ikke ligner de beboere, der bor der i dag. Man køber ind på det, området kan blive til, og ikke nødvendigvis det, det er i dag, siger borgmester Jacob Bundsgaard (S) til DR Østjylland.

eo

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt