Vi kan se, at der er mest opmærksomhed på samhørighedspolitik i de nyere medlemsstater. Det er også stater, som har fået mest gavn af støtte over den sidste 50 år. Det modsatte er tilfældet i de medlemsstater, som har været med i lang tid, fx Portugal, som afhænger mest af politikken, sagde Marc Lemaître, her med formand for regionsudvalget, Karl-Heinz Lambertz, i baggrunden.<br />Foto: © European Union / John Thys
'Vi kan se, at der er mest opmærksomhed på samhørighedspolitik i de nyere medlemsstater. Det er også stater, som har fået mest gavn af støtte over den sidste 50 år. Det modsatte er tilfældet i de medlemsstater, som har været med i lang tid, fx Portugal, som afhænger mest af politikken', sagde Marc Lemaître, her med formand for regionsudvalget, Karl-Heinz Lambertz, i baggrunden.
Foto: © European Union / John Thys

Danskere aner ikke, at EU bruger penge lige uden for deres dør

En lille del af danskerne kender til et projekt, som EU medfinansierer via den pose penge, som kommuner og regioner kan søge en del af. Det skal vi ikke være tilfredse med, mener direktør i kommissionen.

Denne artikel er kun tilgængelig for abonnenter på dknyt

Log ind

Prøv abonnement
  • 30 dages gratis prøveperiode
  • Adgang til alle artikler og analyser
  • Det mest gennemarbejdede stof på området

Din IP-adresse er:

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt
Stillinger fra dkjob

Se alle aktuelle stillinger

Ritzau
Mest læste
Pressenævnet