dkmedier
dkindkob
DK Stillinger
dknyt
dksocial
dksundhed
doi
DK Debat

Fleksible softwareløsninger

D4 leverer fleksible softwareløsninger, der løser specifikke behov inden for organisatorisk procesoptimering.

Vi servicerer en lang række offentlige og private kunder inden for bl.a. fødevareindustrien, biotek, sundhed, miljø, it, forskning og fremstillingsvirksomhed.

Størrelsen er ikke afgørende. Vi betjener både mindre virksomheder med under 10 medarbejdere, mellemstore organisationer med mange afdelinger og multinationale selskaber med tusindvis af ansatte.

Lige nu har D4 brugere over hele verden, og vi er certificeret efter DS/EN ISO 9001:2015 og DS/ISO/IEC 27001:2013.

 
Lidt om vores produkter:

 

Dokumentstyring

Få et digitalt overblik over vigtige dokumenter og procedurer.
I opnår effektive arbejdsgange, større konkurrenceevne og en enkel styring af jeres processer.

læs mere

Flowcharts

Få et overblik over jeres arbejdsgange og en visuel indgang til dokumenter, procedurer og viden. Med en visuel opsætning kan I nemt styre jeres processer og arbejde mere effektivt.

Læs mere

Formularer

Alle de formularer I har brug for. Formular-systemet er fleksibelt opbygget. I kan skabe alle de formularer, en virksomhed har behov for. Fra tjeklister og afvigelsesregistreringer til styring af interne godkendelsesprocedurer eller service og kalibreringer af virksomhedens udstyr. Det er nemt at bygge nye formularer op, i takt med at behovene opstår, og vi klæder jer naturligvis på til selv at kunne bygge jeres ønskede formularer.

Læs mere

HR-system

Med det elektroniske HR-system får I et overblik over virksomhedens samlede kompetencer og viden. I registrerer løbende data om medarbejderens kompetencer og samler det hele i et overskueligt og brugervenligt system. Derfor har I hele tiden et præcist billede af, hvor der er behov for opkvalificeringer. Ledelsen og HR-afdelingen får et effektivt værktøj til at skabe struktur i udviklingen og sørge for, at virksomheden er konkurrencedygtig.

Læs mere

Nøgletal

Stærkt visuelt analyseværktøj. Få et klart og tydeligt overblik over tendenser i virksomhedens processer og nøgletal. Med systemet får I et stærkt og grafisk analyseværktøj.

Læs mere

Nyhedsportal

Med nyhedsportalen får I en kanal til deling af faglige og sociale budskaber. I får en digital opslagstavle, hvor HR-afdelingen kan fortælle, når nye medarbejdere har første arbejdsdag eller minde om fødselsdage. Brugerne kan udveksle viden og interagere på tværs.

Læs mere

Whistleblowerordning

Whistleblowersystemet er en webbaseret løsning, hvor medarbejdere, samarbejdspartnere eller andre anonymt kan gøre ledelsen opmærksom på forhold, der er ulovlige, uetiske eller i strid med interne retningslinjer.
Det sætter jer i stand til at handle proaktivt og rette op på uønskede forhold i virksomheden.

Læs mere

Kontakt

Askvang 11
3400 Hillerød

Tlf. +45 45 90 31 50

[email protected]

http://d4infonet.dk

D4 ApS