DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

V-politiker vil ikke trække kandidatur

Et flertal i bestyrelsen i Himmerlandskredsen har ellers opfordret folketingskandidat Per Bisgaard (V) til at trække sig
KORT NYT7. JUN 2012 14.46

VESTHIMMERLAND: - Vi har selvfølgelig analyseret noget på valgresultaterne tilbage i tiden og situationen, som den er. Og ønsker at have en kandidat, som er stærkere funderet til at tage nogle flere af vælgerne her i Himmerlandskredsen, forklarer formand for kredsbestyrelsen, Niels Juel. Men Per Bisgaard, der også sidder kommunalbestyrelsen i Vesthimmerland, vil ikke trække sig:

- Det er fordi jeg mener, at det er vælgerne eller medlemmerne i Himmerlandskredsen, der skal afgøre om jeg skal være folketingskandidat eller ej og ikke et flertal i kandidatbestyrelsen. Jeg synes, at det er en udemokratisk måde at gøre tingene på, siger han ifølge DR Nordjylland.

- Så mener jeg måske, at han skulle tænke sig om en ekstra gang, og måske komme til det sammen resultat ved at kigge på tallene, som andre kan komme til, siger Niels Juel. Per Bisgaard var valgt fra 2007 til 2011, men opnåede ikke genvalg ved valget sidste år.

ka