Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Palle Lund stopper som direktør i Socialstyrelsen

Palle Lund stopper som direktør i Socialstyrelsen

Efter 30 år som chef i det offentlige stopper Palle Lund som direktør men fortsætter med at arbejde for styrelsen
16. JAN 2012 14.03

Palle Lund (60), der har været direktør for Socialstyrelsen siden 2006, har besluttet ikke at forlænge sin åremålsansættelse til sommer. Det oplyser Socialstyrelsen.

- Socialstyrelsen står over for en ny stor spændende opgave med at etablere en ny organisation. Men samtidig har jeg en alder, hvor jeg gerne vil prøve noget nyt, inden jeg på et senere tidspunkt går på pension. Derfor har jeg i enighed med Social- og Integrationsministeriet besluttet, at det er et godt tidspunkt at stoppe nu, forklarer Palle Lund.

Han vil fra i dag og indtil sommer arbejde som konsulent og sparringspartner i forbindelse med strategiske og ledelsesmæssige opgaver for hele Social- og Integrationsministeriet. Efter sommer vil han arbejde med tilsvarende opgaver i koncernen, men i en stilling svarende til ca. to dage pr. uge.

Helle Thiele er konstitueret i stillingen som direktør i Socialstyrelsen - en stilling der opslås i løbet af foråret. Fra 1. februar 2012 etablerer Socialstyrelsen en ny organisation med ændret opgavedeling og øget fokus på systematisk udvikling af metoder og på, hvad der rent faktisk virker.

mou