Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Morsø: Direktør stopper øjeblikkeligt

Natur- og Miljødirektør Lillian Kristensen fratræder
28. JUN 2011 10.16

MORSØ: I en ultra-kort pressemeddelelse oplyser Morsø Kommune, at man efter længere tids uenighed mellem kommunen og Natur- og Miljødirektøren, nu er blevet enig med hende om, at hun forlader sin stilling.

Det hedder i pressemeddelelsen om Lillian Kristensens fratræden:

'Der har i nogen tid har været bestræbelser på at opnå enighed mellem Morsø Kommune og Lillian Kristensen om organisering og udvikling af det tekniske område m.v.

Morsø Kommune og Lillian Kristensen må imidlertid konstatere, at der er uenighed om den fremtidige drift og udvikling af det tekniske område, hvorfor parterne nu er enige i, at Natur- & Miljødirektør Lillian Kristensen fratræder sin stilling og fritstilles med virkning fra 1. juli 2011.

Kommunaldirektør Per Flemming Laursen varetager indtil videre opgaverne som Natur- & Miljødirektør i Morsø Kommune.'

De lokale og regionale medier har endnu ikke beskæftiget sig med direktørens afsked med Morsø, der falder i skyggen af Fjordbank Mors' dramatiske kollaps.

Lillian Kristensen blev i sin tid valgt blandt 19 ansøgere til stillingen og begyndte i Morsø Kommune 1. november 2009. Hun kom fra en stilling som chef for Ringkøbing-Skjern Kommunes Teknik og Forsyning, en stilling hun havde haft siden 2006.

Lillian Kristensen er 51 år.

mou