Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Kontor i Syddanmark skal sikre innovation

Det skal være lettere for virksomheder og offentlige beslutningstagere at finde rundt i indsatsen for ny teknologi på syddanske sygehuse
KORT NYT30. NOV 2011 7.19

SYDDANMARK: Alt for mange af de virksomheder, der skal sikre fremtidens velfærd med ny teknologi og smarte løsninger, snubler i kontakten med offentlige kunder og deres snørklede beslutningsprocesser. Men i Region Syddanmark skal et nyt initiativ nu sikre bedre sammenhæng i indsatsen for innovation på sundhedsområdet, skriver Erhvervsbladet.

1. januar 2012 åbner kontoret Syddansk Sundhedsinnovation, der udover at samle alle regionens initiativer og projekter på området, skal fungere som bindeled mellem sygehuse, forskningsinstitutioner og erhvervsliv og samtidig tilbyde én samlet indgang for alle aktører på området. Baggrunden er et ønske om at sætte sundhedsinnovation endnu mere på dagsordenen, og initiativet har en meget konkret målsætning om at skabe 70 job i det private erhvervsliv inden 2014.

- Der sker så meget indenfor velfærdsteknologien, og der er gang i så mange projekter, at det kan være svært at få overblik både udefra - hvor mange virksomheder oplever, at det er svært at trænge igennem i vores verden - men også indefra hos regionens medarbejdere, siger afdelingschef i Region Syddanmark Peter Simonsen om baggrunden for det nye center, som han bliver direktør for.

lcl