Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Kommune ansætter kommunalpolitiker som event-udvikler

Mads Holdgaard er blevet ansat af kommunen, men er også socialdemokratisk medlem af kommunalbestyrelsen i Faaborg-Midtfyn

FAABORG-MIDTFYN: Kommunalbestyrelsen har i et par år støttet udviklingen af to events, da de ligger i direkte tråd med Faaborg-Midtfyns udviklingsstrategi. Der er tale om fødevaremarkedet Fynske Fristelser og Faaborg Friluftsevent.

Hensigten med de to events er at brande Faaborg og især den sydlige del af kommunen på områdets helt oplagte styrker. Det gælder både i forhold til udvikling af kvalitetsfødevareproduktion, som attraktion for aktiv ferie og fritid og som bosætningsområde. 

Kommunen har nu -  for at styrke indsatsen omkring de to events - pr. 1. februar 2012 ansat Mads Holdgaard, som eventudvikler med fokus på Fødevaremarkedet i Faaborg og Faaborg Friluftsevents.

Mads er socialdemokratisk medlem af kommunalbestyrelsen og herunder medlem af både Kultur- og Fritidsudvalget og Erhvervs- og Planudvalget.

Ingen konflikt
I forhold til sin rolle i kommunalbestyrelsen og de to politiske udvalg siger Mads Holdgaard:

- Kommunens jurister har vurderet, at der ingen konflikter er i, at jeg fortsætter i kommunalbestyrelsen og i de to udvalg. For det første skal en væsentlig del af min arbejdstid bruges på samarbejder med aktører uden for kommunen, og for det andet er det aftalt, at jeg ikke bliver en del af de faglige teams, der arbejder med sager, som lægges for de to udvalg.

Fagchef for Plan og Kultur, Christian Tønnesen, siger:

- Vi modtog mange kvalificerede ansøgere til stillingen og vi fandt, at Mads var den kandidat, der havde de bedste kvalifikationer til at udvikle de to events, der i deres indhold og form er meget forskellige.

Mads Holdgaard kommer fra en stilling som it-konsulent hos Sparekassen Faaborg A/S og som selvstændig erhvervsdrivende indenfor markedsføring og kommunikation. 

Flere events
- De to events skal fortsat bygges op omkring frivillige og private kræfter, der har glæde af arrangementerne. Men erfaringer har vist, at begge events har behov for professionel bistand i opbygningsårene for til fulde at udnytte deres store potentialer, sikre kontinuitet i indsatsen og sikre, at de frivillige ikke kører død i tungt administrativt arbejde mv. Der er tale om to events, som vil gavne lokalt, men som vi også forventer vil være til gavn for hele kommunen og hele Fyn, siger borgmester Hans Jørgensen (S).

Andre gode events med store udviklingsmuligheder kan tilsvarende have behov for bistand. I første omgang skal Mads Holdgaard dog primært koncentrere sig om de to omtalte events. På sigt kan der forhåbentlig blive kræfter til også at bistå andre arrangementer, der tilsvarende kan gavne kommunens udvikling.

- De to events vil i mine øjne kunne styrke Sydfyns position inden for fødevareområdet og styrke områdets muligheder for at blive et af landets helt store destinationer for aktiv ferie, siger Mads Holdgard.

mou