Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Hørsholm får ny direktør

Mette Jensen fik stillingen som direktør for Teknik, Kultur og Arbejdsmarked i Hørsholm Kommune
1. NOV 2011 9.38

HØRSHOLM: Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Mette Jensen som ny direktør for Teknik, Kultur og Arbejdsmarked. Hun er valgt ud af et ansøgerfelt på 41 ansøgere. Ansættelsesudvalget motiverer valget af Mette Jensen med hendes stærke ledelseskompetencer, som har været sat i spil i forhold til flere forskellige centre i Halsnæs Kommune, og hendes meget konkrete ideer til fornyelse inden for de centre, hun får ansvar for i Hørsholm Kommune.

Mette Jensen kommer senest fra en stilling som arbejdsmarkedschef i Halsnæs Kommune. Før det har hun været udviklingschef i Halsnæs Kommune og sekretariatschef i Halsnæs og den tidligere Frederiksværk Kommune.

Direktørstillingen for Teknik, Kultur og Arbejdsmarked har været slået op, fordi åremålsansættelsen af den nuværende direktør, Jesper Daugaard, udløber 31. december 2011.

- Jesper Daugaard har gennem ni år været en vigtig bidragyder til videreudvikling af organisationen og fagområder. Med hans fratræden siger kommunen farvel til en erfaren, respekteret og vellidt direktør, siger kommunaldirektør Jens-Jakob Jakobsen.

jos