Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Google skal fotografere Aalborgs parker

Borgerne vil nemmere kunne kommunikere med Park & Natur, hvis de fx konstaterer unormale forhold i deres færden rundt i parkerne

AALBORG: Aalborg Kommune, Park & Natur har indgået aftale med Google om at fotografere Østre Anlæg, Sohngårdsholmsparken, Kildeparken, Skanseparken og Mølleparken, så parkerne fremover vil indgå i Google Street view.

Park & Natur er glade for tiltaget, da det giver borgerne og andre mulighed for at se parkerne i lighed med Google Street view på gader og veje, og samtidig giver det en mulighed for god kommunikation til Park & Natur, hvis borgerne fx konstaterer unormale forhold i deres færden rundt i parkerne.

- Selvom det er et nyt og godt tiltag, ser vi dog gerne, at det ikke afholder folk fra at besøge vores parker og grønne områder fysisk, da vi har masser at byde på i det grønne, siger driftplanlægger Martin Højholt.

Fotograferingen kommer til at foregå inden for de næste par uger og bliver foretaget på en tre-hjulet cykel, som kan køre næsten overalt, og derfor har mulighed for at komme på steder, hvor en bil ikke kan køre.

ka