Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

FTF håber på massivt uddannelsesløft

FV 11 Bente Sorgenfrey melder sig parat til konstruktivt samarbejde med en ny regering
KORT NYT16. SEP 2011 11.17

Danmark har valgt en ny regering. Og FTF, som er hovedorganisation for 450.000 offentligt og privat ansatte, er klar til at gå ind i et konstruktivt samarbejde for at finde løsninger på samfundets udfordringer.

FTF's formand Bente Sorgenfrey siger:

- Jeg vil meget gerne ønske Helle Thorning-Schmidt til lykke med valget. Jeg glæder mig til et godt og konstruktivt samarbejde med Danmarks første kvindelige statsminister og med den nye regering, hun får dannet i løbet af de kommende dage.

- Danmark har brug for, at vi finder holdbare og langsigtede løsninger på de meget store udfordringer, vi står overfor. Derfor håber FTF også, at det lykkes at få etableret en bred regering, som kan udgøre et stabilt grundlag for en fremadrettet udvikling.

- Der er ikke mindst brug for, at vi får sat gang i væksten og beskæftigelsen i Danmark, og at vi får givet et massivt løft på uddannelsesområdet, som bærer fremtidens vækstpotentiale i sig. Det er centrale temaer, som vi glæder os til at drøfte i de trepartsforhandlinger, som det nye flertal har lagt op til. Vi er parate til at komme i arbejdstøjet og tage et medansvar for konstruktive løsninger, som kan skabe grundlaget for en fornyet vækst i Danmark, hvor den offentlige og private sektor indgår i et tæt og dynamisk samspil, siger Bente Sorgenfrey.