Landets ældste lokalliste er nu størst i Dragør

KORT NYT21. AUG 2017 14.17

DRAGØR: Liste T står i Dragør for Tværpolitisk Forening, og det har det gjort siden 1962. For lige siden har den tværpolitiske liste, der er landets ældste af slagsen, haft mindst en plads i kommunalbestyrelsen. Senest har listen fået hele fem pladser i den bare 15 mand store kommunalbestyrelse, der ved KV13 fik tre valgt ind - lidt specielt ligeså mange som S, V og K.

Det var i første omgang anden viceborgmester Peter Læssøe, Annette Nyvang og Ebbe Kyrø, som siden fik selskab af Svend Mathiasen, der tidligere har repræsenteret Amagerlisten og Alternativet, før han kom til liste T.

Som femtemand optræder nu Jens Passarge, der først blev valgt ind for Venstre for at bryde en konstitueringsaftale, siden ekskluderet og optaget i det nye parti Nye Borgerlige, hvor han i sommeren 2016 også blev ekskluderet, fordi han ikke havde været 'tro mod partiets politik'. Bl.a. havde han stemt for en bevilling i byrådet til Venligboerne.

ka

 

Som reaktion på denne historie - det med 'landets ældste lokalliste' - fulgte denne historie i oktober 2017: Lokalliste stiftet i 1954 lever i bedste velgående - nogen ældre?

 

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt