To nye IT-direktører til Syddanmark

Gry Ellerbæk Ørndrup får ansvaret for al udvikling i IT, og Jan Topp Rasmussen bliver ansvarlig for IT-service
KORT NYT7. FEB 2011 9.01

SYDDANMARK: Region Syddanmark styrker sit IT-område og har netop ansat to nye IT-direktører, der sammen får ansvaret for at levere IT til alle 25.000 medarbejdere, oplyser regionen.

Det drejer sig om Gry Ellerbæk Ørndrup, der får ansvaret for al udvikling i IT, og Jan Topp Rasmussen, der bliver ansvarlig for IT-service, herunder driften af organisationens samlede IT-systemer.

- Vi har valgt netop Gry og Jan, fordi vi er sikre på, at de to kan agere i den store forandringsproces, der finder sted lige nu. De har det, der skal til for at institutionerne, sygehusene og medarbejderne i IT føler, at det kan lykkes. Samtidig har det været vigtigt for os at finde et godt makkerpar, der komplementerer hinanden og som samtidig kan fremstå som et stærkt team, siger regionsdirektør Mikkel Hemmingsen, som de to IT-direktører refererer til.

Ansættelserne sker i forbindelse med en større omorganisering af IT-staben. Fra tidligere at have været en stab bestående af fem afdelinger, bliver afdelingen nu fremover organiseret i to overordnede områder, IT-udvikling og IT-service, der hver ledes af en direktør. Det gøres for at skabe bedre stabilitet og effektivitet i driften, bedre samarbejde mellem IT lokalt og centralt, skabe en bedre økonomistyring samt for at sikre en sammenhængende opgave- og leverancestyring.

46-årige Gry Ellerbæk Ørndrup har tidligere haft lignende stillinger ved CSC Scandihealth A/S og TDC. Hun har mere end 20 års ledelseserfaring og har udelukkende arbejdet med IT.

42-årige Jan Topp Rasmussen arbejder pt. som afdelingschef i Region Syddanmarks IT-stab. Han er uddannet cand. mag. i idræt og sundhed samt historie og har i de seneste 10 år beskæftiget sig med ledelse og styring af globale og komplekse IT-løsninger, blandt andet med erfaring fra A.P. Møller - Mærsk. Jan Topp Rasmussen har desuden arbejdet som projektchef hos KMD med ansvarsområde indenfor kommunesammenlægningen i 2006-2007.

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt