Paul Hegedahl er død

Paul Hegedahl er død

Skribent på dknyt, Paul Hegedahl, døde i nat i sit hjem
19. JAN 2011 12.19

Af Claus G. Theilgaard

FAABORG-MIDTFYN: Kort før sin 75 års fødselsdag døde tidligere direktør, redaktør, forfatter og senest skribent på dknyt, Paul Hegedahl, i nat i sit hjem i Dyreborg ved Faaborg.

Paul Hegedahl var i sine yngre dage med til at gøre det danske kalendersystem, Time Manager, til en verdensomspændende succes. Konceptet med styr på både kalender og tid voksede under hans ledelse fra et par håndfulde ansatte i Danmark til mange tusinde i hele verden.

Efter tiden med Time Manager grundlagde Paul Hegedahl magasinet for ledere, Ledelse i dag. Bladet udkom i et mindre oplag til en aktiv læsergruppe, der interesserer sig for ledelse på højt niveau. Magasinet udgives i dag af organisationen Lederne. Ledelse i dag er gået fra papir til internet og er i øvrigt omfattet af abonnementet på dknyt.

Paul Hegedahl var om nogen et bevis på, at man ikke behøver at gå i stå - bare fordi man er blevet pensionist.

Med stor energi, en hel enestående viden, et meget stort udsyn og en bemærkelsesværdig indsigt leverede Paul Hegedahl et betragteligt antal anmeldelser, kronikker og kommentarer på dknyt.

Mange skribenter til internet har den opfattelse, at man kun kan skrive kort og overfladisk på nettet. Paul Hegedahl beviste, at artikler på netaviser, som dknyt, gerne må være både grundige og lange. De bliver læst - hvis de er velskrevne. Hvis de bringer læseren videre. Paul Hegedahls artikler blev læst - ofte var de blandt de mest læste på dknyt. Enhver der interesserer sig for at udnytte kreativiteten til udvikling af virksomheder, organisationer og ledelse ved, at Hegedahls artikler bringer læseren videre.

Æret være hans minde.

 

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt