Direktør skifter stol i Herning efter fyring af forgængeren

Direktør skifter stol i Herning efter fyring af forgængeren

Direktør i By, Erhverv og Kultur, Jan Møller Iversen, har sagt ja til jobbet som ny direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse. Nu skal der styr på økonomien efter fyringen af Leif Westmark

HERNING: I By, Erhverv og Kultur forvaltningen bliver den tidligere stedfortræder, Mette Højborg, konstitueret som direktør.

- Jeg har fuld tillid til, at Jan Møller Iversen er den rette mand på den rette stol på det rigtige tidspunkt, siger borgmester Lars Krarup (V), Herning Kommune.

Han peger bl.a. på Jan Møller Iversens erfaringer gennem fire et halvt år som direktør i By, Erhverv og Kultur. Jan Møller Iversen blev sat i spidsen for den dengang nye forvaltning. Han har desuden haft en række store ansvarsområder i Herning Kommune, f.eks. sagen om placeringen af det nye supersygehus i Gødstrup.

På erfaringssiden tæller også Jan Møller Iversens fortid som kommunaldirektør i Nørre Aaby på Fyn og en tid som økonomidirektør i det tidligere Ringkøbing Amt. Alle steder er der opnået solide og synlige resultater.

Styr på økonomien
Den tidligere direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse, Leif Westmark, blev i midten af oktober afskediget på grund af manglende tillid til, at han kunne få forvaltningen på rette, økonomiske kurs igen.

- Jeg ser meget frem til det nye job og udfordringerne som direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse. På det faglige plan har jeg 3.000 dygtige kolleger at lære af og med hensyn til at få økonomien på rette spor, så har jeg vigtige erfaringer med mig. Jeg føler mig overbevist om, at det er foreneligt at få økonomien sat på skinner igen og samtidig tilbyde borgerne en god service og høj, faglig standard inden for området, siger Jan Møller Iversen.

Det er med ro i sindet, at han overlader roret i By, Erhverv og Kultur til Mette Højborg, som er konstiueret som direktør.

- Mette Højborg kender By, Erhverv og Kultur forvaltningen rigtig godt efter to et halvt år som udvik-lingschef her. Vi overlader trygt forvaltningen til Mette Højborg, som har stor erfaring og viden om området, siger borgmester Lars Krarup.

Stillingen som direktør for By, Erhverv og Kultur slås op via normal proces med konsulentbureau. Endvidere opslås stillingen som socialdirektør formelt snarest pga. overenskomstreglerne, men  borgerne skal ikke lade sig forvirre af den kommende annonce omkring denne, da stillingen som nævnt er besat af Jan Møller Iversen.

tj

Se flere stillinger
Nyhedsbrev