Erfaren politiker kommunalordfører for SF

Erfaren politiker kommunalordfører for SF

I 2009 var Meta Fuglsang barselvikar i Folketinget for Astrid Krag, hvor hun fungerede som SF's integrationsordfører
20. OKT 2010 15.17

Af Thomas Jensen 

FOLKETINGET: Meta Fuglsang, som tidligere har arbejdet som advokat og folkeskolelærer, er en ambitiøs og erfaren politiker. 

Hun har i Vordingborg arbejdet med kommunalpolitik i mere end 10 år og kender dermed til mange af de problemer, landets kommuner slås med lige nu.

- Jeg tager min opgave som kommunalordfører meget alvorligt. Min vision er bl.a. at være med til at genskabe en positiv udvikling i yderområderne med nye arbejdspladser og tilgængelige uddannelsesmuligheder. Jeg mener ligeledes, det er meget vigtigt, at alle danskere er sikret en ordentlig sygdomsbehandling i deres nærområde, siger Meta Fuglsang.  

- Som kommunalordfører vil jeg også arbejde for, at kommunerne får de bedste rammer, så de kan sikre en solid kernevelfærd for alle danskere. Det danske, unikke velfærdssamfund skal bevares. Derfor skal kommunerne have et ordentligt økonomisk råderum, så vi bl.a. kan give folkeskolen et markant løft og sikre en bedre ældreomsorg.

Hun  var fra 2001 til 2005 medlem af kommunalbestyrelsen og socialudvalgsformand i Vordingborg. I 2005 var hun kandidat til formandsposten i SF, men blev ved urafstemningen slået af Pia Olsen Dyhr og Villy Søvndal; sidstnævnte vandt med 60 procent af stemmerne. Hun var ved folketingsvalget 2007 opstillet i Vordingborgkredsen, men er fra september 2008 Kalundborgkredsens kandidat.

Fuglsang blev cand.jur. i 2002 og er siden 2004 advokat med møderet for landsretten, ansat ved Ret&Råd i Glostrup.

 

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt