Fire år med 60 nye boliger til hjemløse

Fire år med 60 nye boliger til hjemløse

Regeringen vil tredoble det årlige antal tilsagn om skæve boliger og også hæve tilskuddet fra maksimalt 300.000 kr. til maksimalt 400.000 kr. per bolig
8. OKT 2010 8.52

Regeringen vil afsætte i alt 28 mio. kr. til opførelse af skæve boliger til hjemløse. I de seneste år er der givet tilsagn til opførelse af ca. 20 skæve boliger årligt. Antallet skal tredobles, så der hvert år i de næste fire år gives tilsagn om opførelse af 60 skæve boliger, oplyser Socialministeriet.

Boligerne skal være indrettet til de særlige behov, som en del af hjemløse borgere har. Kommunerne skal stille den nødvendige hjælp til rådighed, så beboerne kan få en god dagligdag i boligen. Der skal også ansættes sociale viceværter, som skal hjælpe de udsatte beboere med at fastholde boligen og bidrage til, at boligområdet bliver rart og trygt at bo i for alle.

Desuden ændres reglerne, så det bliver mere attraktivt for kommunerne og andre at bygge boligerne. Tilskuddet bliver hævet fra maksimalt 300.000 kr. til maksimalt 400.000 kr. per bolig, og ansøgningsproceduren gøres mere smidig, så kommuner og andre hen over hele året kan indsende ansøgninger om økonomisk tilskud.

ka

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt