Ole Reinholdt igen i byrådet i Lejre

Venstremanden afløser Brian Herdegen, der er flyttet fra kommunen
KORT NYT22. SEP 2010 13.57

LEJRE: Ole Reinholdt har tidligere været medlem af Kommunalbestyrelsen. Først i den gamle Lejre Kommune, hvor han igennem en årrække fungerede som viceborgmester og formand for det sociale udvalg, ligesom han i en periode var medlem af Økonomiudvalget, skriver Lejre Kommune.

Senere var Ole også med i Sammenlægningsudvalget for Ny Lejre Kommune, og var medlem af Kommunalbestyrelsen og Økonomiudvalget i den første periode af den sammenlagte Lejre Kommune.

- Jeg glæder mig til at trække i arbejdstøjet igen. Udfordringerne i kommunen er ikke blevet mindre. Som i den tidligere periode er det i særdeleshed hele det strukturelle område, jeg vil have fokus på - herunder med stor vægt på boligudbygningen og at få gang i tilflytningen. Uanset at mit virke er i Teknik og Miljø, er det en kendt sag, at mit hjerte brænder for hele det sociale område. Også Økonomiområdet har min store interesse, siger Ole Reinholdt.

Foruden Kommunalbestyrelsen er Ole Reinholdt medlem af Udvalget for Teknik & Miljø, Grønt Råd, Internationalt Forum samt Lejre Ungdomsskole.

tj

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt