Thomas Banke har tillid til ledere og ansatte efter kritik

Det sker, efter der er udkommet en bog og flere læserbreve, der kritiserer en række ansatte og afdelinger i Fredericia
14. SEP 2010 8.15

FREDERICIA: - Der har i pressen de seneste dage være omtale af en bog, der med en række anonyme bidrag kritiserer ansatte og afdelinger i Fredericia Kommune. Udgiverne af bogen har også løbende forfattet en række læserbreve, skriver borgmester Thomas Banke (V) og kommunaldirektør Søren Adsersen på kommunens hjemmeside.

'Den form for kommunikation - anonymt, der her har været praktiseret, har stødt og berørt mange medarbejdere i Fredericia Kommune og deres pårørende.

Det er derfor vigtigt for den øverste ledelse i Fredericia Kommune at præcisere, at vi fortsat har stor tillid til vores medarbejdere og ledere, og det arbejde de loyalt og dygtigt udfører i dagligdagen.

Som ledelse påtager vi os naturligvis ansvaret for, at der også kan ske fejl. Men Fredericia Kommune har en dygtig organisation, der løser flere tusinde borgersager om året. Vi oplever, at disse opgaver i langt den overvejende del løses i en gensidig forståelse og med positive tilkendegivelser fra borgere.

Hvis en borger ikke er tilfreds, er der en række ankemuligheder, som f.eks. den Sociale Ankestyrelse og Ombudsmands Institutionen. Her kan man som borger frit henvende sig.
En kontrol mulighed som vi er rigtig godt tilfreds med, og som giver borgeren en mulighed for, at få andre til at se på deres sag.

Set i det lys er den anonyme kritik som vores medarbejdere nu i længere tid har været udsat for ganske urimelig. Urimelig fordi medarbejderne pga. tavshedspilt ikke har mulighed for at tage til genmæle. Kritik skal være velkommen, men gerne i konstruktiv form.'

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev