Skipperskolen i Skagen får 9,7 millioner til ny skole

Skipperskolen i Skagen oplever en så stor søgning til de forskellige uddannelsestilbud, at de nu bygger en ny skole med 9,7 mio. kr. i støtte fra EU's regionalfond

SKAGEN: Skagen Skipperskole, den eneste skipperskole i Danmark, har de seneste år oplevet en stadig større søgning til skolens fiske- og sætteskipperuddannelser samt til deres efteruddannelseskurser i radio og navigation. Det får nu skolen til at bygge ny skole på Skagen Vesthavn.

Skoleleder på Skagen Skipperskole, Jørgen Chr. Jensen:
- Med en ny skole ønsker vi at give et kompetenceløft til dansk fiskeri og søfart. Skolen skal blandt andet huse en ny simulator, så vi i Danmark kan blive endnu bedre til økonomisk og miljømæssig bæredygtig sejlads.

Skolen skal sikre, at Nordjylland fastholder og udvikler sin position som Danmarks vigtigste fiskeriregion og fortsætter med at være et aktivt uddannelsessted på det maritime område. Selve bygningen forventes at blive på cirka 2000 kvadratmeter og skal blandt andet indeholde undervisningslokaler, simulator, kantine og administrationslokaler.

tj

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt