Blandede karakterer til private jobaktører

8. apr 2010, 14:41
Capacent/IKU, Ramsdal og JobDK scorer lavt, AS3 scorer bedre

Store aktører som Capacent/Institut for Karriereudvikling og JobDK får dårlige karakterer blandt ledige i en stor undersøgelse, HK har lavet.

17 procent af alle, der har været i aktivering, har haft en negativ eller meget negativ oplevelse med deres anden aktør, viser en undersøgelse om ledighed og aktivering, som Nyhedsmagasinet HK har lavet blandt 5.000 ledige og aktiverede HK-medlemmer.

Især en stor aktør som Capacent/Institut for Karriereudvikling (IKU) scorer højt på negativ-scalaen. Hver fjerde af de ledige i undersøgelsen, der har været i aktivering hos IKU, har haft en negativ eller meget negativ oplevelse med det. Kun hver tredje har haft en god oplevelse med IKU, skriver HK Kommunal.

Flere andre af de store aktører som JobDK og Ramsdal får næsten lige så dårlige anmeldelser, mens en aktør som AS3 får lidt flere positive ord med på vejen. Kun 10 procent af dem, der har været i aktivering hos AS3 synes, de har haft en negativ oplevelse - mens over halvdelen synes, de har haft en rigtig god oplevelse med dem.

ka

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt
Stillinger fra dkjob

Se alle aktuelle stillinger

Ritzau
Mest læste
Pressenævnet