S og SF: Ren skræmmekampagne fra Thomas Banke

- Når Thomas Banke nu lader offentligheden vide, at Fredericia Kommune risikerer at blive sat under administration om to år, så er det en ren skræmmekampagne, der skal få de bebudede besparelser til at glide nemmere ned
7. APR 2010 16.09

FREDERICIA: Og retorikken løber af med Thomas Banke, når han siger at et lille vindpust kan blæse os om kuld, skriver byrådsmedlemmerne Uffe Steiner Jensen (S) og Jane Findahl (SF).

De skriver endvidere:

'Fredericia Kommune har en sund økonomi sammenlignet med rigtig mange af de danske kommuner, fordi der gennem alle årene er udvist stor omhyggelighed med kommunens budgetlægning. Og det skal vi naturligvis fortsætte med.

De allerfleste danske kommuner vil være sat under administration i 2012 eller 2013, hvis vi bedømmer deres økonomiske situation ud fra budgetterne for overslags årene. Det er det Thomas Banke gør, og det er ikke godt nok.

Fredericia Byråd skal som altid følge meget nøje med i den økonomiske udvikling. Byråd og Økonomiudvalg skal hele tiden minde om og også stille krav om, at budgetterne skal holdes, og så skal vi også hele tiden udvikle vores kommune sammen med borgerne og vore mange dygtige medarbejdere.

Byrådet skal via sin budgetlægning sikre at pengene slår til, men vi skal ikke råbe Ulven Kommer i utide. Socialdemokraterne og SF giver gerne tilsagn om, at vi altid skal have styr på vores økonomi, og vi medvirker gerne til nødvendige omlægninger og også besparelser i det omfang, det er nødvendigt. Tvivl ikke på det. Men stop lige det med skræmmekampagnen, som i øvrigt skader Fredericias omdømme som en veldrevet kommune.'

tj

 

 

Se flere stillinger
Nyhedsbrev